Budgetbeheer en budgetcoach Noordwijkerhout

budgetbeheer Noordwijk

Sta je elke maand in het rood en/of lukt het niet om een mooie buffer op te bouwen? Ben je daarom op zoek naar hulp bij het verbeteren van je financiële situatie en woon je in Noordwijkerhout? Dan wil ik je daar graag bij helpen.

Mijn naam is Corine Langeveld van Budgetcoach West. Ik coach al jarenlang mensen die beter willen leren omgaan met hun geld en vind het fantastisch om mensen te helpen met het bereiken van een stabiele gezonde financiële toekomst!

 

Budgetcoach West biedt verschillende trajecten aan:

  • budgetcoach traject, coach gesprekken bij jou thuis
  • financieel beheer
  • monitoring (zelf je geld beheren, maandelijkse controle, advies bij vragen)

Wil je meer informatie of heb je vragen? 
Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op zodat we kunnen bekijken of ik je verder kan helpen.