Jouw geldzaken weer snel op orde!

budgetbeheer Noordwijk

Wil jij graag inzicht en een helder overzicht omtrent je financiële zaken maar heb je geen behoefte aan een uitgebreid traject?

Of heb je te maken met een plotselinge inkomstenverlaging als gevolg van een ontslag, echtscheiding, overlijden en/of arbeidsongeschiktheid? Dan is het belangrijk om snel te schakelen zodat je direct weet wat er nog wel of niet mogelijk is zodat je de juiste (financiële) beslissingen kan nemen.


De BudgetScan geeft duidelijkheid

Na een telefonisch intakegesprek lever je bij ons de benodigde informatie in. Daarna gaan wij met deze informatie aan de slag. We maken niet alleen een budgetplan voor je maar we kijken ook naar de mogelijke besparingen, mogelijkheden tot verhogen van je inkomsten en bijvoorbeeld het oversluiten van afgesloten contracten (gas/elektra/verzekeringen).

Nadat we het budgetplan plus de bijbehorende tips naar je hebben toegestuurd, volgt er een telefonisch of videogesprek (van maximaal 1 uur) om het budgetplan door te spreken zodat alles duidelijk voor je is.

De kosten voor een BudgetScan zijn 195 euro.

Dus wil jij ook weten waar je op kunt besparen, hoe je je geldproblemen kunt oplossen en je je financiële zaken overzichtelijk houdt? 
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!