Vind jij het lastig om verstandig met je geld om te gaan?

Mensen met ADD of ADHD vinden het vaker moeilijk om op een verstandige manier met hun geld om te gaan. Ze hebben vaker last van impulsiviteit en geen inzicht en/of overzicht met betrekking tot hun inkomsten/uitgaven en geldgedrag. Heb je financiële hulp nodig? Dan helpen wij je graag!

Wij begeleiden al jarenlang mensen die hiervan hinder ondervinden. Veel cliënten geven aan dat zij tot rust komen en minder chaotisch in hun hoofd zijn zodra zij zijn gestart met het uitbesteden van een groot gedeelte van hun financiële zaken.


Wil jij ook rust in je hoofd?

Financieel beheer gaat een stapje verder dan budgetcoaching. Merk je dat je het lastig vind om goed om te gaan met je geld? Dan is dit de oplossing! Door middel van financieel beheer wordt binnen korte tijd rust en overzicht gecreëerd. Je vaste lasten en de aflossingen van de (eventuele) schulden worden maandelijks netjes betaald. Daarnaast worden er worden reserveringen aangelegd voor onverwachte uitgaven, extra ziektekosten en bijvoorbeeld voor auto onderhoud. Hierdoor ontstaat er snel een goede balans in je inkomsten en uitgaven.

Financieel beheer kan je op termijn veel geld besparen

Er kunnen geen (nieuwe) achterstanden ontstaan en je bespaart (eventuele) incasso en/of – deurwaarderskosten uit. Veel mensen vinden het ook lastig om te sparen en/of te reserveren voor onvoorziene kosten. Ze vinden het dan ook heerlijk dat er door het inzetten van financieel beheer weer wordt gespaard (na het – eventueel – aflossen van de schulden) en dat onvoorziene rekeningen weer gewoon kunnen worden betaald.

Kosten

De kosten voor budgetbeheer bestaan uit eenmalige opstartkosten en een vast bedrag per maand.
Is er sprake van een schuldhulpverleningstraject dan zijn de kosten van het budgetbeheer vrijgesteld van btw.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op zodat we samen kunnen bekijken of wij je verder kunnen helpen.

Auteur Francien van onder andere het boek Druks

Francien is al jarenlang bij ons in financieel beheer. Zij heeft ADHD en hier een pakkend boek over geschreven. Want wat is ADHD eigenlijk? Wat zijn de voordelen, nadelen en vooroordelen? Hoe zorg je ervoor dat je goed om kunt gaan met alle prikkels? Francien, succesvol sportmarketeer, mediacoach, auteur en hardloopblogger vertelt je er alles over!

Wil je dit boek bestellen? Klik dan hier