Financieel beheer, een financiële zorg minder

Financieel beheer gaat een stapje verder dan budgetcoaching. Als je het zelf lastig vind om goed om te gaan met geld, dan is dit de oplossing!

Door middel van financieel beheer wordt binnen korte tijd rust en overzicht gecreëerd. Je vaste lasten en de aflossingen van de (eventuele) schulden worden maandelijks netjes betaald. Daarnaast worden er worden reserveringen aangelegd voor onverwachte uitgaven, extra ziektekosten en bijvoorbeeld voor auto onderhoud. Bij zelfstandig ondernemers wordt er ook gereserveerd voor de afdracht van btw en belastingen.

Financieel beheer kan je op termijn veel geld besparen

Er kunnen geen (nieuwe) achterstanden ontstaan en je bespaart (eventuele) incasso en/of – deurwaarderskosten uit. Veel mensen vinden het ook lastig om te sparen en/of te reserveren voor onvoorziene kosten. Ze vinden het dan ook heerlijk dat er door het inzetten van financieel beheer weer wordt gespaard (na het – eventueel – aflossen van de schulden) en dat onvoorziene rekeningen weer gewoon kunnen worden betaald. Hierdoor zal er weer snel een balans ontstaan in je inkomsten en uitgaven. 

Monitoring

Wil je liever zelf je geld beheren, maar wil je wel graag dat maandelijks alles gecontroleerd wordt en dat je altijd bij ons terecht kunt voor advies en vragen? Dan is monitoring voor jou de oplossing!

Kosten

De kosten voor budgetbeheer bestaan uit eenmalige opstartkosten en een vast bedrag per maand. Na het (vrijblijvende) telefonisch intakegesprek sturen wij per mail een offerte toe. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op zodat we samen kunnen bekijken of wij je verder kunnen helpen.