Budgetcoach Corine

Mijn naam is Corine Langeveld en ik ben een gecertificeerde budgetcoach en budgetbeheerder.
Ik help al jarenlang mensen die beter willen leren omgaan met hun geld en hun financiële situatie graag willen verbeteren.

Ik vind het fantastisch als mensen weer met een frisse, optimistische blik naar de toekomst kijken. Prachtig indien zij door middel van mijn hulp en een stukje samenwerking hun financiën weer op orde hebben.

Inmiddels hebben veel mensen (door coaching of financieel beheer) een gezonde financiële situatie bereikt, houden meer geld over en hebben overzicht. Dat gunnen wij jou natuurlijk ook!

Budgetcoach Bryan

Mijn naam is Bryan Langeveld en ik ben de zoon van Corine. Vanaf jonge leeftijd heb ik financiën erg interessant gevonden en heb ik het zelfstandig ondernemen altijd geambieerd. Aangezien er een blijvende stijgende vraag is naar financiële hulp, was het een logische stap om Budgetcoach West verder uit te breiden.

Net zoals Corine vind ik het bijzonder fijn en een uitdaging om mensen op de rit te helpen. Dit heb ik in het verleden op verschillende vlakken mogen doen. Met veel plezier werk ik samen met de klant aan het opbouwen van een zorgeloze en gezonde financiële toekomst. Die rust gunnen wij iedereen!

Vier jaar achter elkaar een Award ontvangen!

In maart 2018, juli 2019, juli 2020 en maart 2021 hebben wij een Award mogen ontvangen.

Dit hebben wij te danken aan de klanten die prachtige recensies hebben geschreven over de trajecten die ze bij ons hebben doorlopen. In de afgelopen jaren hebben wij constant het gemiddelde cijfer van een 9 mogen krijgen en daar zijn wij super trots op.

Bij deze willen wij dan ook iedereen hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking en de prachtige reviews die wij hebben mogen ontvangen!