Ik ben 36 jaar en heb letterlijk meer dan 18 jaar totaal geen overzicht van in en uitgaven gehad en leefde van dag tot dag. Toen mijn relatie strandde, er nog wel een (gezamenlijke) hypotheek door mij alleen betaald moest worden én ik opdraaide voor een zakelijk krediet van tien duizenden euro’s , ging het verschrikkelijk snel bergafwaarts.

Het is nu ongeveer 4 maanden geleden dat ik Corine vanuit een behoorlijke wanhopige situatie opbelde om mij te helpen. En nu, vier maanden na dato, had ik nooit kunnen bedenken dat ik al zoveel rust ervaar op financieel gebied en dus ook in mijn leven, ook al is het nog wel zwaar zo nu en dan. Mijn inkomsten zijn in principe prima, maar had NOOIT zonder hulp na 4 maanden al in kunnen lopen op schulden als er geen gedegen plan was gemaakt om niet vanaf te wijken.

Corine hééft een plan, is daadkrachtig, streng wanneer het nodig is, maar je voelt haar drive om jouw leven weer op de rit te krijgen. Dank je wel Corine..

You are changing my life!                                

Norman (ondernemer) september 2013