Door omstandigheden ben ik in de problemen geraakt met het betalen van de rekeningen.
Ik probeerde het ene gat met het andere te dichten,en dat is mij een tijdje gelukt.
Maar de problemen werden steeds groter,waardoor ik mijn post niet meer durfde open te maken. Een soort struisvogel politiek dus.

Door de problemen moest ik de hulp van mijn werkgever inroepen ,en die hebben het contact met Corine tot stand gebracht. Die heeft mij geholpen de schulden in kaart te brengen,alle post te openen en de schuldeisers aangeschreven en betalingsregelingen getroffen. Vanaf dat moment viel er een hele grote last van mijn schouders.!
Krijg belasting geld terug,kan daar mijn schulden van betalen en houd zelfs nog iets over.
Corine gaat mij nog verder helpen om structuur te brengen in mijn finacieen wat ik heel prettig vindt.          

Ton – augustus 2013