Budgetcoach West is voor mij een hele prettige oplossing voor een aantal problemen die ik had. Ik kan slecht met mijn geld omgaan en daarom ben ik hulp hierin gaan zoeken. Al snel kwam ik bij Bryan en Corine uit, een van de beste beslissingen die ik ooit heb gemaakt. Ik vond het heel moeilijk om de stap te zetten maar ik ben nu financieel gezond en ik heb daadwerkelijk spaargeld. Bryan en Corine denken ook mee met de doelen die ik heb en ik heb het gevoel dat ik er niet alleen voorsta. Natuurlijk remmen zij mij ook af in de dingen die ik wil omdat ik niet alles kan realiseren, iets wat eerst mijn probleem was. Nu heb ik elke maand voldoende geld om van te leven en zelfs te sparen.

Ik kan Bryan en Corine allebei ten zeerste aanbevelen. Ik heb met beide een samenwerking en voorlopig peins ik er niet over om te stoppen. Bryan en Corine bedankt voor het terugkrijgen van mijn nachtrust, het verkrijgen van grip op mijn financiële leven en het feit dat ik nu daadwerkelijk spaargeld heb.

Manon – Oktober 2021