Ik heb een jaar geleden kennis gemaakt met Budgetcoach West omdat ik opzoek was naar iemand die mij kon helpen met mijn financiën nadat ik voor de zoveelste keer in de knoei kwam. Dit mede door mijn impulsieve gedrag veroorzaakt door ADHD.

Ik heb toen om 1900 de telefoon gepakt en ruim een uur gesproken met Corine. Na dit gesprek wist ik dat zij de juiste persoon was om mij te helpen. Het was niet makkelijk om openheid van zaken te geven omdat je jezelf gaat confronteren maar Corine en Bryan zorgen er voor dat je open kan zijn zonder dat je je veroordeeld voelt. Nu een jaar later ben ik zo blij dat ik BCW op mijn pad is gekomen. Zij hebben alles voor mij in kaart gebracht en de problemen die er waren opgelost. Samen werken we aan mooie plannen voor de toekomst.

Voor alle mensen die twijfelen of zich schamen zou ik zeggen niet doen!! Neem vandaag nog contact op. De zorgeloosheid die ik heb gekregen gun ik iedereen.

Corine en Bryan dank jullie wel en samen gaan we een mooie toekomst tegemoet.

Robert – November 2021