Ik en financien zijn niet echt heel goede vrienden… Waarom niet? Omdat ik vaak sneller handel dan dat ik denk… Dat gaat zo met praten, maar ook met uitgaven! En dan aan het eind van de maand, of soms al een heel stuk eerder begint het te knagen, de rekeningen moeten betaald worden… Maar ga ik dat nog wel redden? Ik vond dat ik dit zelf moest doen, maar uiteindelijk ben ik tot de conclusie gekomen dat het mij zoveel meer energie kost dan dat het mij oplevert… Dus was het tijd om hulp in te schakelen!

Na een korte zoektocht ben ik uiteindelijk bij Bryan en Corine terecht gekomen. Bij hen had ik eigenlijk direct al een goed gevoel, iets wat ik erg belangrijk vindt als het om geld gaat… Zij denken met mij mee, kijken welke manier van samenwerken voor mij ook goed werkt en op basis daarvan is een plan gemaakt.
Ondertussen maak ik mij geen zorgen meer of de rekeningen betaald kunnen worden, werken wij aan diverse spaardoelen en staat er een “oh shit” potje klaar voor plotselinge noodzakelijke uitgaven!

Die rust, de wetenschap dat het goed geregeld is. Die is onbetaalbaar, die zorgt er voor dat ik weer ruimte heb om te werken aan mijzelf, tijd te besteden aan mijn hobby’s, mijn vrienden en familie!

Jeroen – Juni 2023