Bryan en Corine zijn echte life savers voor mij geweest. Door mijn ADHD heb ik mijn hele leven al problemen gehad met mijn financiën op orde brengen. De laatste jaren werd dat door impulsiviteit met geld uitgeven als coping mechanisme steeds moeilijker. Dankzij het boek Druks van Francien Regelink ontdekte ik dat ik het niet alleen hoef te doen en dat er geweldige mensen zoals Bryan en Corine bestaan die je kunnen helpen.

Bryan en Corine zijn erg behulpzaam. Mijn gevoel van schaamte over mijn situatie was na het eerste telefoongesprek gelijk een stuk minder. Binnen no time hadden ze mijn financiën onder controle en binnen een paar maanden had ik al een fijne buffer. Ik voel me in het eerst van mijn leven volledig financieel onafhankelijk en zelfstandig en kan nog steeds niet geloven wat er op mijn bankrekening staat. En omdat ik 2 x per week een vast bedrag krijg om uit te geven, kan ik nu ‘veilig’ impulsieve uitgaven doen, want op = op 😉

Mijn financiën door Bryan en Corine laten beheren is echt het allerbeste cadeau dat ik mezelf kon geven. Ik gun dit iedereen met financiële stress. Dankzij hen heb ik nu nooit meer geldzorgen en kan ik me volledig op mijn herstel richten <3

Lenny – Februari 2024