Ik had eind vorig jaar al heel prettig mail en telefonisch contact met Corine toen ik besloot mijn financiën op orde te willen krijgen. Heb eerst nog geprobeerd het zelfstandig te doen, maar mezelf voorgenomen als dat niet zou lukken ik alsnog Corine wilde inschakelen.

Toen ik ontdekte dat er een kindje op komst is en ik nog steeds niet 100% controle over mijn budget had hakte ik gemakkelijk de knoop door en nam weer contact met Corine op. Wat ik zo prettig vind aan Corine is de rust die ik bij haar ervaar aan de telefoon & in het echt en dat ze vooral in oplossingen denkt. Het is best iets waar je je voor kan schamen en om open met iemand over geldzaken te praten/toe te geven dat je daarin faalt is enorm lastig, des te fijner dat zij helemaal niet oordeelt of heel streng is betreft waarom het altijd fout ging. We kijken samen naar de toekomst en wat kan helpen. Dat is heel erg fijn om te horen dat je geen dommerik bent als jezelf geen ster bent in budgetteren, dat het een juiste stap is is om hierin te willen verbeteren.

Vanaf het begin heb ik dit zo gevoeld en daarom voor budget coaching van Corine gekozen. Vorige week mijn afspraak gehad waarin we alles zijn doorgelopen. Ik ga de toekomst nu met vertrouwen tegemoet en ben veel minder angstig om naar het schema van mijn financiën te kijken.

Nathalie – Februari 2021