Ik kwam bij Bryan en Corine met een goed salaris maar lege portemonnee en spaarrekening. Het was een kleine drempel voor me, maar als je geestelijk niet lekker in je vel zit, zoek je ook hulp. Ik zat financieel niet lekker in mijn vel en heb sinds ons eerste contact beter geslapen dan ooit.

Ons eerste gesprek was heel fijn en ik voelde me totaal niet veroordeeld. Ik kreeg een duidelijk overzicht van mijn uitgaven van de afgelopen maanden en het advies te kijken welke vaste kosten ik eventueel nog zou kunnen schrappen. Niks moet, maar als je de keuze maakt.. Kan dat geld misschien weer naar een leuk potje. Erg motiverend dus!

Ik heb al mijn financiën uit handen gegeven en kijk natuurlijk wel gewoon mee. Nu iedere euro een bestemming heeft, weet ik waar mijn geld naartoe gaat, heb ik altijd geld voor boodschappen of leuke uitjes en nooit meer geldstress. Het begin was even pittig, maar nadat mijn schulden waren afgelost en ik wat meer kon besteden, begon ik plezier te krijgen in het sparen voor dingen die ik graag wil hebben of doen.

Waar Bryan en Corine soms (terecht) een beetje streng kunnen zijn, geven ze me waar er ruimte is, juist heel veel ruimte eigen keuzes te maken over mijn geld, altijd onderbouwd met een goed advies. Ik ben oprecht van mening dat ik dit veel eerder had moeten doen. Niet iedereen krijgt financieel beheer vanuit zijn opvoeding mee, maar het is nooit te laat om ermee te beginnen.

Dus als je nog twijfelt: help jezelf en je toekomst. Het geeft zoveel rust!

Miranda – Oktober 2022