Ik heb Corine leren kennen als een kordate dame die er geen doekjes om windt. Ze is in staat om alles goed uit te leggen en het resultaat is er zeker naar. Ik heb haar zowel prive als voor mijn werk ingezet en beide keren is het zeer goed bevallen. Alhoewel ik prive geen fikse schulden had waren we het overzicht kwijt doordat we gingen samenwonen, eerst nog 3 huizen hadden met bijbehorende lasten en opeens een groter gezin met 3 grote pubers erbij. Het geld verdween als sneeuw voor de zon en als we dit hadden niet hadden doorbroken, waren we minder goed uitgekomen.

Vanuit de hoofde van mijn functie heb ik haar voor een collega ingezet die wel aan de verkeerde kant van de streep terecht was gekomen. Door de hulp van Corine is er echt een last van haar schouders genomen en kon ze met een goed overzicht richting de schuldsanering. Op dit moment is dat allemaal gerealiseerd en Corine beheert nog steeds haar budget. Kortom, een aanrader, ook als je nog niet met grote schulden zit.  

M&G april 2014