Na een aantal jaren mijzelf als een soort van struisvogel door het leven gewaand te hebben door de opgelopen schulden (van alle kanten) en de verslechterde relatie met mijn familie dat hiervan het vervolg was ben ik gaan zoeken naar een oplossing. Deze heb ik gevonden bij Corine. Natuurlijk een lastige stap om je financiële situatie over te dragen aan iemand die onbekend is maar, de professionele houding en duidelijke kennis van zaken heeft mij snel doen besluiten om met Corine in zee te gaan. Zij heeft deuren geopend die ik niet had kunnen openen en heeft mijn financiële situatie allereerst in rustiger vaarwater gekregen.

Afspraken maken, nakomen en discipline bijbrengen op financieel vlak is wat mij vanaf het begin duidelijk gemaakt is. Hieer heb ik bijzonder veel aan gehad. Uiteindelijk sterk genoeg geworden om mijn eigen pad weer te vervolgen en de daarbij opgedane kennis zijn voor mij, letterlijk, goud waard voor de toekomst!

Gerben – oktober 2017