Dacht eerlijk gezegd niet dat ik ooit bij een budget coach zou aankloppen. Maar het is toch wel gebeurd omdat ik nu twee huizen heb. Was een nieuwbouwproject dat nog 2 jaar zou duren dus we dachten dat we het wel konden doen. Nu is ons andere huis nog steeds niet verkocht en komen we in de schulden. Corine heeft snel ingegrepen en alles duidelijk in kaart gebracht. Het is in het begin best wennen om leren om te gaan met je geld maar het gaat mijn man en mij nu wel goed af. Af en toe wel een momentje dat het minder gaat maar Corine pept me dan weer op. Ze is heel motiverend en positief. Kan er daarna altijd weer even tegen aan. Nu maar hopen dat ons huis snel verkocht wordt, want twee hypotheken is echt balen. EN JA HOOR, HET HUIS IS 2 MAANDEN LATER VERKOCHT!!!         

Van Anita v b. – Januari 2012