Het was de hoogste tijd. Druk van de ketel en consistentie in de financiën. Op tijd beginnen met sparen en een gedegen financiële opvoeding was er voor mij niet bij in de tienerjaren. In de loop der jaren daaropvolgend heb ik niet voldoende spaargeld opgebouwd. Dat is zonde zou je zeggen? Dat is naar mijn mening een feit. Echter heb ik genoten, leuke dingen gedaan en daarnaast goed geïnvesteerd in opleidingen en studies.

Ik stelde mij altijd een gezond, fijn en rijk leven voor en een zeer sterke financiële positie. Met mijn ADHD zitten er risico’s aan verbonden bij impulsief uitgeven. Stel je snapt het principe van geld en hebt voldoende capaciteit om het te kunnen beheren van je eigen geld? Het kan dan nog steeds mis gaan bij ADHD’ers door impulsief gedrag en brengt risico’s met zich mee welke resulteren in een ongezonde financiële toekomst met alle gevolgen van dien. Dit wilde ik absoluut niet. Ik zocht naar een oplossing welke ik heb kunnen vinden bij Corine en Bryan.

Angst en stress over het (gedeeltelijk) uit handen geven? Dat was bij de start niet meer nodig, want middels deze geweldige dienstverlening krijgt je gedrag een andere wending en helpt het met de juiste structuur en het bewust omgaan met je beschikbare vermogen. Dit alles met met professionele hulp. Een dreamteam om je heen als het minder goed gaat, maar ook als het heel goed gaat.

Dit proces wordt bij Budgetcoach-West uitstekend begeleid. Een van de meest waardevolle investeringen welke ik in de afgelopen jaren heb gedaan.

Kortom, bij Corine en Bryan ben je aan het juiste adres. Zeer waardevol en kundige financiële professionals welke je bij grote schulden, tekortkoming aan kennis vaardigheden, grote inkomens in elk geval kunnen helpen. Fantastische bijdragen voor vermogende en minder vermogende klanten

Een maximaal en optimaal benutte toekomst slaagt alleen met een gezonde financiële situatie. Juist bij tekortkomingen moet je aan de bel trekken.

Levensles voor jong en oud.

Dank !

CB – April 2021