Ik heb recentelijk het financiële coachtraject op laten starten en inmiddels zijn we 2.5 jaar aan de weg aan het timmeren. Ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben. Bryan en Corine zijn zeer deskundig, kritisch en begrijpen mij erg goed. Ik wist bij de start niet precies hoe ze mij kon helpen om beter grip te krijgen op mijn financiën in combinatie met mijn uitdagingen rondom ADHD. Ik begreep het wel maar trapte vaak in de zelfde valkuilen. Daar hebben zij mij in geholpen door het maken van doordachte en veilige keuzes. Het traject was op maat gemaakt en ik kreeg praktische en begrijpelijke uitleg over hoe ik mijn geld beter kon beheren.

Ik ben erg blij met de stappen die ik heb gezet tijdens dit traject en ik voel me veel zekerder over mijn financiële toekomst. Inmiddels ben ik werkzaam als zelfstandig ondernemer en wordt uitstekend begeleid en in vele taken ontzorgt gedurende dit mooie traject. Dit traject heeft mijn leven een stuk veranderd en zekerder gemaakt. Ik heb ik een enorme leercurve doorgemaakt. Ik kijk uit naar de toekomst. Ik zou het financiële coachtraject zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar financiële stabiliteit en groei.

Cedric – Februari 2023