Na vele maanden van getob dan eindelijk de hele hoge drempel overgestapt om hulp in te roepen……. maar wie bel je dan?

Mijn zoekplaatje is begonnen op internet en na het lezen van vele reviews besloten om Budgetcoach West oftewel Corine Langeveld te bellen. Eerst telefonisch met elkaar gesproken en toen maar gelijk een afspraak gemaakt…pfff de eerste stap was gezet en dat gaf al een goed gevoel. 

Gelukkig had ik ondanks de financiële chaos mijn papierwerk allemaal goed op orde en kon ik alles aan Corine overhandigen. Ons eerste gesprek was een goed gesprek en bevestigde mijn goede gevoel wat ik had na het eerste telefoongesprek. Gelukkig geen vingerwijzing (waar ik heel bang voor was), maar gewoon een heel eerlijk en open gesprek.

We zijn nu een kleine drie maanden onderweg en als allereerste heeft ze alles op een rij gezet en mij geadviseerd om toch ook bij de gemeente aan te kloppen….. Weer een hoge drempel voor mij, maar ook deze genomen en we zijn weer een stapje verder in de goede richting! Ook hier begeleid Corine je volledig bij… Het is nog een lange weg, maar ik ervaar voor het eerst sinds hele lange tijd weer rust in mijn leven. 

Corine gisteravond heb ik je nog bedankt voor alles wat je doet, maar ik doe het hierbij gewoon nog een keer. Bedankt voor je eerlijkheid, openheid, snelheid van werken en altijd een positief woord als ik het nodig heb….. en je bent voorlopig nog niet van mij af, dus we gaan er hard tegenaan.                                      

Carola – december 2013