Afgelopen twee jaar hulp gehad

Afgelopen twee jaar hulp gehad van Bryan.

Hiervoor nooit echt grip om mijn financiën kunnen krijgen en dus ook nooit wat gespaard. In het eerste gesprek samen doelen gesteld. Het gaf me veel rust niet meer er over na te hoeven denken. Daarnaast zorgden ze ervoor dat er wel ruimte was om de dingen te kunnen doen die ik graag wilde.

Ze waren erg goed bereikbaar en zeer behulpzaam. Nu heb ik uiteindelijk een goede buffer op kunnen bouwen.

Luigi Lemmens – Maart 2024

Gun jezelf een budgetcoach als Bryan en Corine

Bryan en Corine zijn echte life savers voor mij geweest. Door mijn ADHD heb ik mijn hele leven al problemen gehad met mijn financiën op orde brengen. De laatste jaren werd dat door impulsiviteit met geld uitgeven als coping mechanisme steeds moeilijker. Dankzij het boek Druks van Francien Regelink ontdekte ik dat ik het niet alleen hoef te doen en dat er geweldige mensen zoals Bryan en Corine bestaan die je kunnen helpen.

Bryan en Corine zijn erg behulpzaam. Mijn gevoel van schaamte over mijn situatie was na het eerste telefoongesprek gelijk een stuk minder. Binnen no time hadden ze mijn financiën onder controle en binnen een paar maanden had ik al een fijne buffer. Ik voel me in het eerst van mijn leven volledig financieel onafhankelijk en zelfstandig en kan nog steeds niet geloven wat er op mijn bankrekening staat. En omdat ik 2 x per week een vast bedrag krijg om uit te geven, kan ik nu ‘veilig’ impulsieve uitgaven doen, want op = op 😉

Mijn financiën door Bryan en Corine laten beheren is echt het allerbeste cadeau dat ik mezelf kon geven. Ik gun dit iedereen met financiële stress. Dankzij hen heb ik nu nooit meer geldzorgen en kan ik me volledig op mijn herstel richten <3

Lenny – Februari 2024

Rust en overzicht

Sinds vorig jaar zit ik bij Budgetcoach West. Het is fijn dat er nu iemand meekijkt naar mijn financiën. Hierdoor heb ik zelf ook meer overzicht in mijn financiën en dit geeft veel rust. Ik weet nu beter waar mijn geld naartoe gaat en kan nu eindelijk echt sparen voor dingen. Extra fijn is dat Bryan veel geduld heeft en goed bereikbaar is, als ik iets met betrekking tot mijn geldzaken wil doorspreken.

Sheila – Januari 2024

Communicatie is heel prettig

Wij hebben de ondersteuning van Corine ingeschakeld voor onze dochter. En dit heeft ons veel rust gebracht. Onze dochter leert nu echt om te gaan met geld en is zich veel bewuster van haar uitgaven. De communicatie met Corine is heel prettig, ondersteunend en adviserend. Daar hebben wij als ouders ook heel veel aan.

Anoniem – December 2023

Topsamenwerking

Ik werk nu ongeveer een jaar samen met Budgetcoach West. Het heeft mij op allerlei fronten een hele hoop opgeleverd. Ik heb een goed gevulde spaarrekening, ga bewuster met geld om en hoef me op geen enkel vlak meer druk te maken om geldzaken, wat ik stiekem het allerprettigst vind. De communicatie verloopt altijd heel helder en soepel. Ze zijn begripvol, maar zeker ook realistisch als het nodig is.

Gijs de Feijter – September 2023