Zeer kundig. Professioneel. Mensgericht.

Ik heb recentelijk het financiële coachtraject op laten starten en inmiddels zijn we 2.5 jaar aan de weg aan het timmeren. Ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben. Bryan en Corine zijn zeer deskundig, kritisch en begrijpen mij erg goed. Ik wist bij de start niet precies hoe ze mij kon helpen om beter grip te krijgen op mijn financiën in combinatie met mijn uitdagingen rondom ADHD. Ik begreep het wel maar trapte vaak in de zelfde valkuilen. Daar hebben zij mij in geholpen door het maken van doordachte en veilige keuzes. Het traject was op maat gemaakt en ik kreeg praktische en begrijpelijke uitleg over hoe ik mijn geld beter kon beheren.

Ik ben erg blij met de stappen die ik heb gezet tijdens dit traject en ik voel me veel zekerder over mijn financiële toekomst. Inmiddels ben ik werkzaam als zelfstandig ondernemer en wordt uitstekend begeleid en in vele taken ontzorgt gedurende dit mooie traject. Dit traject heeft mijn leven een stuk veranderd en zekerder gemaakt. Ik heb ik een enorme leercurve doorgemaakt. Ik kijk uit naar de toekomst. Ik zou het financiële coachtraject zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar financiële stabiliteit en groei.

Cedric – Februari 2023

Een financiële psycholoog

Een financiële psycholoog. Dat is Corien. Als je even vast zit in het leven en het even niet meer weet. Dan ben je op de juiste plek. Ik ben in de afgelopen 2 jaren zo ver gekomen, van geen overzicht, onnodige schulden, onnodige uitgaven naar schuldvrij, een huis gekocht en een mooi budget en wat spaargeld. Ze staat altijd klaar voor je en als je ergens mee zit mag je haar altijd bellen! Ik heb er totaal geen spijt van, het is een van de beste beslissingen die ik heb gemaakt in mijn leven. Aarzel niet! Start je weg naar financiële vrijheid.

Britt – Februari 2023

Van duisternis naar licht

Wij zijn 8 geleden in beheer bij mevrouw Langeveld gekomen. Als een jong stel zijn ik en mijn partner in financiële moeilijkheden beland, daarbij heeft Corine ons ontzettend veel mee geholpen. Zij heeft snel en effectief gehandeld en al snel kon zij regelingen treffen met de schuldeisers, en vanaf dat moment heeft zij alles zeer goed geregeld tot de dag van vandaag. In de tussen tijd heeft ze veel schulden afgelost, ondanks dat wij een tweeling hebben gekregen, is het haar gelukt om ook geld voor ons te sparen. Zij is altijd te bereiken, ook bij onverwachte situaties. Wij zijn De Heere Jezus Christus dankbaar dat wij haar in ons leven hebben, zij heeft voor veel stabiliteit op financieel gebied gezorgd. En als laatst wil ik eraan toevoegen dat zij ook op persoonlijke gebied goed advies geeft en veel empathie toont. Wij zijn zeer tevreden over deze service! Ga zo door met het goede werk Corine & Bryan.

Bossman – Januari 2023

1,5 jaar achter de rug, nog tig jaren te gaan! (met plezier)

Inmiddels in het tweede jaar met deze prachtmensen! Jaren ZONDER FINANCIËLE KOPZORGEN! In een jaar tijd heb ik dankzij hun mijn eerste spaarpotje kunnen vullen, in tegenstelling tot de jaren ervoor dat er vrijwel niks op de rekening stond. Dankzij hun kan ik werken naar een toekomst, waarvan dat voorheen alleen bestond uit 1 maand vooruit denken. Dit bestaat nu uit 1-2 jaar vooruit denken. Over een maand ga ik voor een half jaar naar het buitenland, en dit was oprecht nooit haalbaar geweest zonder Corine en Bryan! DANK IS GROOT!!

Inge – Januari 2023

Snel, bekwaam en met veel empathie. Mijn papieren op orde.

Ik heb onlangs hulp ontvangen van Corine bij Budgetcoach West. Ze heeft me geholpen om weer inzicht te krijgen in mijn papieren en financiële situatie. Dit werd op zo een fijne en respectvolle manier gedaan. Geen veroordelend moment, alleen maar hulpvaardig. Daarnaast ging ze zo snel als een malle. Binnen no-time had ze alles op orde. Ik kan ze echt aanraden.

Verena Weiss – Januari 2023