Budgetbeheer was de oplossing

Heb er zelf nooit aan gedacht om mijn inkomen te laten beheren maar het geeft heel veel rust. Corine betaalt en regelt nu alles. In het begin is het even wennen en dan moet er nog een en ander gedaan worden, maar dan loopt het soepeltjes. Geen omkijken meer naar, heerlijk :-)                                            

André – April 2013

Als ondernemer valt het niet mee

Een paar maanden geleden las ik op de website dat ze ook ondernemers coacht. Omdat ik zelf een bedrijf heb, maar het heel lastig vind om alles goed te scheiden, heb ik Corine gebeld. Ik pinde elke keer op de zaak en kwam daardoor in de problemen. Ook wist ik eigenlijk niet hoeveel ik precies elke maand kon uitgeven en hoeveel vaste lasten ik nu precies had. Corine heeft alles voor me uitgezocht en goede tips gegeven. Ze houdt nu 1x per maand al mijn privé financiën bij. Ze is helemaal niet duur en ik heb er veel aan, want ik zie elke maand precies wat ik gedaan heb. Ook wel lekker om een stok achter de deur te hebben zodat ik niet weer teveel uitgeef.

Geschreven door: De heer A. te B. –  maart 2013

Ben opgelucht

Een buurvrouw zei tegen mij dat ze iemand had die haar helpt met rondkomen van haar geld. Mij lukt het ook niet goed dus ik wou dat ook. toen heb ik corine gebelt en nu gaat alles veel beter. Ik kan nu weer beter omgaan met mijn geld en hou weer elke maand geld over. dat was lang geleden :) dus ben er erg blij mee en mijn man ook.

– maart 2013

Voor mensen die de stap nog moeten zetten

Wij zijn een gezin dat al 8 jaar rood staat op de bank.we kregen onze zaken maar niet goed op een rijtje. Met de hulp van Corine en haar tips gaat dit nu wel lukken en blijkt dat we nu zelfs kunnen gaan sparen. Haar komt alle lof toe. Bedankt voor alles.

Henk v. M  – Februari 2013

Uitstel van executie

Voor ons geen uitstel van executie meer! we hadden naar t programa gekeken en vonden dat wij ook hulp nodig hadden. NIet met ons huis maar met ons geld. We maken gewoon te veel op en we weten echt niet waar het blijft. En er komt best wel genoeg  binnen want we verdienen allebei goed. Corine heeft ons geleerd hoe we voortaan met ons geld kunnen omgaan en dan meer kunnen overhouden. Nu hebben we elke maand nog geld op de bank staan en ik kan zelf weer een beetje sparen. Ben wel opgelucht dat ik merk dat ik het nu echt zelf kan. Corine je bent niet alleen aardig maar ook oprecht en weet precies waar er ingegrepen moet worden. bedankt en we houden contact!

Linda Leiderdorp – December 2012