Inzicht door het jaaroverzicht

Hoi Corine, door jouw traject ga ik nu heel anders met mijn geld om. Ik weet nu precies wat ik kan uitgeven en wat ik beter kan laten. Spaar nu ook een klein beetje en dat geeft me een heel goed gevoel. Ik ga dit volhouden, ik weet het zeker! Bedankt voor je hulp, het was het geld meer dan waard :-)                          

Trudy Noordwijkerhout – Mei 2013

Budgetbeheer was de oplossing

Heb er zelf nooit aan gedacht om mijn inkomen te laten beheren maar het geeft heel veel rust. Corine betaalt en regelt nu alles. In het begin is het even wennen en dan moet er nog een en ander gedaan worden, maar dan loopt het soepeltjes. Geen omkijken meer naar, heerlijk :-)                                            

André – April 2013

Als ondernemer valt het niet mee

Een paar maanden geleden las ik op de website dat ze ook ondernemers coacht. Omdat ik zelf een bedrijf heb, maar het heel lastig vind om alles goed te scheiden, heb ik Corine gebeld. Ik pinde elke keer op de zaak en kwam daardoor in de problemen. Ook wist ik eigenlijk niet hoeveel ik precies elke maand kon uitgeven en hoeveel vaste lasten ik nu precies had. Corine heeft alles voor me uitgezocht en goede tips gegeven. Ze houdt nu 1x per maand al mijn privé financiën bij. Ze is helemaal niet duur en ik heb er veel aan, want ik zie elke maand precies wat ik gedaan heb. Ook wel lekker om een stok achter de deur te hebben zodat ik niet weer teveel uitgeef.

Geschreven door: De heer A. te B. –  maart 2013

Ben opgelucht

Een buurvrouw zei tegen mij dat ze iemand had die haar helpt met rondkomen van haar geld. Mij lukt het ook niet goed dus ik wou dat ook. toen heb ik corine gebelt en nu gaat alles veel beter. Ik kan nu weer beter omgaan met mijn geld en hou weer elke maand geld over. dat was lang geleden :) dus ben er erg blij mee en mijn man ook.

– maart 2013

Voor mensen die de stap nog moeten zetten

Wij zijn een gezin dat al 8 jaar rood staat op de bank.we kregen onze zaken maar niet goed op een rijtje. Met de hulp van Corine en haar tips gaat dit nu wel lukken en blijkt dat we nu zelfs kunnen gaan sparen. Haar komt alle lof toe. Bedankt voor alles.

Henk v. M  – Februari 2013