Eerlijkheid duurt het langste

Ik heb veel te lang financieele dingen verborgen gehouden en ben daar door in de problemen geraakt. Ik heb corrine gebeld om mij te helpen. Eerst een heel goed gesprek wat heel erg opgelucht heeft en toen aan de slag. Ze heeft uitgerekend dat ik over 26 maanden uit de schulden ben en daar ben ik heel blij mee. Nog bedankt corrine, ik ben echt opgelucht en weer gelukkig. Ook mijn vriend.  

Groet, Daantje uit Den Haag – juni 2012

Spannende uitdaging

Ik had een hele goede baan en had daardoor een royaal inkomen waarnaar ik ook ging leven. Na een faillissement van het bedrijf waar ik werkte, moest ik echter mijn huis gedwongen verkopen. Hierdoor ontstond een grote schuld en daarna ging het snel bergafwaarts. Ik besloot direct actie te ondernemen en nam contact op met Corine. Zij heeft mij geholpen inzicht te krijgen in mijn uitgavenpatroon. Het is een spannende uitdaging om nu rond te komen binnen de afgesproken budgetten. Ik geniet nu wel veel meer van wat ik wel kan kopen. 

De investering in het budgetcoach traject heb ik inmiddels allang weer terug verdiend. Het wegwerken van de schuld heeft nog wat tijd nodig maar ik heb er alle vertrouwen in dat ik over een poosje schuldenvrij zal zijn. Ik ben Corine erg dankbaar voor de inzichten en de coaching die zij mij hierin heeft verschaft. Ik kan het iedereen aanraden     

Mevr. M.M. – juni 2012

Beste investering 2012

Corine Langeveld kwam bij mij over als een spontane proffesionele vrouw, al snel bleek dat zij heel veel verstand van zaken heeft en dat het een sport is voor haar mensen te helpen en hen enthousiast te maken op het gebied van besparen en wijs omgaan met je geld. Zij heeft mij net dat zetje in de rug gegeven dat ik nodig had en ik kan haar dan ook zeker aanbevelen, haar factuur heb ik dan ook weggeschreven onder beste investering van 2012!

Van Annemieke – mei 2012

Soms heeft een mens hulp nodig

Soms heeft een mens hulp nodig. Dit kan zijn op velerlei terrein, zo ook bij de ordening  van de betaling van de maandelijkse lasten en de administratieve verwerking  daarvan.

Mevrouw  Langeveld  heeft voor mij, na een aantal gesprekken, een strak systeem  ontworpen en opgezet,  dat zij beheert  en uitvoert.  Dit werkt uitstekend. 

Door haar werkelijke belangstelling voor haar clienten en haar intelligentie, doorziet en begrijpt Mevrouw Langeveld snel de noden en  behoeften van haar client en kan daardoor een op maat gesneden practische oplossing bieden.

Nu de dienstverlening door de ( groot )banken steeds  verder achteruit gaat, is er  mijns inziens een grote behoefte aan de assistentie van een budgetcoach van haar kaliber. Ik ben haar dankbaar en  wens haar een bloeiende practijk toe.

De heer Wijnen – april 2012

Geweldig!

Ik vind Corine een geweldige coach! Zij is empatisch, maar verliest de realiteit daarbij niet uit het oog. Zij biedt veiligheid en betrokkenheid, en kan je op een goede manier op je ´fouten´ wijzen. Hulde

Laura – maart 2012