Wat een geweldige oplossing! Budgetbeheer!

Dacht altijd dat je onder curatele zou gaan als je kiest voor Budgetbeheer. Nou, dat is helemaal niet zo. Wij kunnen niet met ons geld omgaan, komen elke keer te kort en staan dan weer in het rood. Zo zijn de schulden bij ons ontstaan. Maar we hebben het nu echt gemakkelijk omdat Corinne bij ons budgetbeheer doet. We hoeven eigenlijk nergens meer aan te denken. We krijgen 1x per maand geld op de bank dat we kunnen opmaken. Er is gewoon niet meer, dus we kunnen ook niet meer opmaken.

En Corinne die zorg dat alle vaste lasten worden betaald en ook de aflossingen aan de bedrijven waar wij nog schulden hadden, worden nu netjes betaald. Wij zijn er onwijs blij mee. Volgend jaar zijn we van onze schulden af maar we blijven gewoon in budgetbeheer want dan gaat ze voor ons sparen. Heerlijk kunnen we toch eens op vakantie.

Corinne bedankt voor je advies en hulp, elke keer weer :-)                

Groetjes, Jan en els – November 2012

Wij komen weer rond!

Van elke maand rood staan werd ik depresief, ik voelde me niet goed en vond via google corinne. Zij heeft mij heel goed geholpen en nu staan we eind van demaand niet meer rood. Echt super blij ben ik. En we kunnen nu ook weer een klein beetje spaaren want dat lukte ook niet meer. Het gaat dus goed doordat corinne ons geholpen heeft :-)  

Nelleke – oktober 2012

Geweldige coach!

Hulp was sneller onderweg bij Corine, want mij zelf lukten het niet. Ik had schulden en wilde deze aflossen. Zij regelde het in zeer korte tijd. We hadden nooit gedacht dat dit mogelijk zou zijn. We hebben vasttarief afgesproken en ze is er behoorlijk binnen gebleven. Heldere en duidelijke afspraken. Ze is zeker te vertrouwen. Bedankt voor je hulp Corine. We kunnen nu ademen! Iedereen kan het over komen…. 

Bianca & Eddy – oktober 2012

Top Coach!

Corine heeft mij erg veel geholpen om zowel mijn privé en financieël leven op orde te brengen. Daar ben ik haar erg dankbaar voor. Over drie jaar kan ik weer beginnen aan een nieuwe toekomst ben er helemaal klaar voor!!

Bedankt Corine!!!

– Liefs, Monique – augustus 2012

Overzicht is fijn!

Jarenlang hebben wij een bedrijf gehad met bijbehorende inkomsten en uitgaven. Toen dat veranderde moesten we ook daarin aanpassingen doen. Dat is geen probleem, maar hierdoor raakten wij het overzicht kwijt. Door de structurele aanpak van Corine hebben we hierin overzicht kunnen aanbrengen en waar mogelijk onze uitgaven kunnen aanscherpen. Haar tips motiveren om enthousiast de beste aanbieding uit te zoeken en zo geld te besparen. Corine, dank je wel!  

– juli 2012