Blij met mijn werkgever

Waar ik al heel lang bang voor was, is een maand of vier geleden gebeurd. Ik had een paar rekeningen niet betaald en toen heeft dit bedrijf loonbeslag laten leggen via mijn werkgever. Ik schaamde me en was ook heel erg blij toen mijn werkgever naar me toe kwam om er over te praten. Hij stelde voor dat ik een budgetcoach traject ging doen en dat zij het zouden betalen. Opgelucht dat ik was!

Corine is drie keer bij mij thuis geweest en toen hebben we alles uitgezocht en op een rijtje gezet. Uiteindelijk viel het best mee. Ga weer met plezier naar mijn werk en ben niet meer elke keer ziek omdat ik in de stress zit over mijn schulden. Ben mijn werkgever heel erg dankbaar.

Geschreven door: De heer R. B. – februari 2012

Twee huizen, twee hypotheken, mega probleem

Dacht eerlijk gezegd niet dat ik ooit bij een budget coach zou aankloppen. Maar het is toch wel gebeurd omdat ik nu twee huizen heb. Was een nieuwbouwproject dat nog 2 jaar zou duren dus we dachten dat we het wel konden doen. Nu is ons andere huis nog steeds niet verkocht en komen we in de schulden. Corine heeft snel ingegrepen en alles duidelijk in kaart gebracht. Het is in het begin best wennen om leren om te gaan met je geld maar het gaat mijn man en mij nu wel goed af. Af en toe wel een momentje dat het minder gaat maar Corine pept me dan weer op. Ze is heel motiverend en positief. Kan er daarna altijd weer even tegen aan. Nu maar hopen dat ons huis snel verkocht wordt, want twee hypotheken is echt balen. EN JA HOOR, HET HUIS IS 2 MAANDEN LATER VERKOCHT!!!         

Van Anita v b. – Januari 2012

Op aanraden van familie

Op aanraden van familie zijn wij met Corine in zee gegaan. Een eerlijke en heldere aanpak van hetgeen ter tafel kwam. Inmiddels na drie sessies een compleet overzicht gekregen van wat ons te doen staat. Streng, eerlijk maar met compassie zo hebben Corine ervaren.

de heer v.S. – januari 2012

Ben er helemaal klaar voor!

Corine is in de afgelopen week bij ons geweest voor de eerste keer. Ik ben echt heel erg opgelucht. Het was een heel lekker maar ook ontspannen gesprek. We weten nu waar we aan toe zijn en gaan er nu echt aan werken. Ik vind Corine positief en heel motiverend, een echte stok achter de deur. En ik weet ook dat wij die nodig hebben. Dus ik verheug me nu al op het volgende gesprek. Corine bedankt!                              

van Lisette B. te A’dam – december 2011

Ik kan ruim 3000 euro overhouden

Eigenlijk vond ik dat ik best goed overzicht had van inkomsten en vaste lasten. Maar toch weet ik elke keer niet waar mijn geld blijft en kan ik niet op vakantie. Daar baalde ik zo van dat ik hulp heb gezocht. Zoals Corine zo mooi kan zeggen: Gun jezelf een budgetcoach! Nou dat heb ik dus gedaan :-) Corine is 1 keer bij mij geweest en heeft in drie uur tijd alles op de rit gezet en laten zien dat als ik het anders doe gewoon elk jaar ruim 3000 euro kan overhouden. Dus eind van dit jaar gewoon geld over en weer op vakantie. ik heb daar heel veel zin in en ga er echt heel veel voor doen om het te bereiken.                   

Anne A. – november 2011