Alles weer onder controle

Nadat we jaren als tweeverdieners best veel verdiend (en uitgegeven) hadden, ging ik een paar jaar geleden 2 dagen werken in plaats van full time. Ik ben rond die tijd namelijk bevallen van een zoon. We stonden eigenlijk altijd dik in de plus op de bank, maar het ging ineens snel met ons spaargeld. Allemaal onkosten door de geboorte van onze zoon, maar ook minder te besteden omdat ik parttime was gaan werken.

Ik ben er erg van geschrokken toen we voor de eerste keer in het rood stonden en heb direct actie ondernomen. Vond het heel plezierig dat ons probleem direct serieus werd genomen ondanks dat we eigenlijk best veel verdienen maar niet zo goed op ons geld letten. Alles is nu weer lekker overzichtelijk. We hebben niet alleen elke maand minder vaste lasten, maar ook veel tips gekregen over hoe we beter kunnen omgaan met ons budget. Vind het nu best een uitdaging om met zo min mogelijk geld heel veel te doen. Ik heb nu elke maand zelfs zo’n 160 euro over voor leuke dingen!

Geschreven door: Mevr. N. L. Voorhout – september 2011

Goede hulp

Mijn kinderen hebben mevrouw Langeveld gebeld omdat het niet goed gaat met onze financiën. Onbewust geven wij misschien toch teveel uit. Mevrouw Langeveld heeft dit in kaart gebracht en ons doen inzien dat we niet zo goed met ons geld omgaan. Als dit zo doorgaat hebben we straks niet meer. wij vinden het fijn dat mevrouw langeveld ons heeft geholpen zodat wij met een gerust hart heel oud kunnen worden zonder zorgen. 

Familie T. te Leiden – augustus 2011

Eerlijk zijn

Heb Corine verteld dat ik schulden heb en dat mijn man daar niet vanaf weet. Corine heeft mij overtuigt dat ik het toch moest gaan vertellen. Ik durfde dit eerst niet maar heb het toch gedaan. Was heel moeilijk maar was heel opgelucht toen ik het vertelt had. Corine zegt ook dat ik nu de eerste moeilijkste stap heb genomen en ik ga mijn schulden nu echt aflossen samen met mijn man en de hulp van Corine. Het klinkt misschien gek maar ik heb zin om het te doen en op 1 of andere manier denk ik nu veel meer dat het me gaat lukken omdat Corine me ook helpt.  

Groetjes van Astrid S. – augustus 2011

Helemaal blij met Corine

Ik wist wel dat ik mijn financien goed beheerde, maar Corine gaf me net weer even wat tips, dat ik het nog beter kon controleren Corine nogmaals bedankt.

Carla uit Den Haag – juni 2011