Duidelijk en overzichtelijk

Mijn vriend en ik wilde graag weten of we wel goed met onze geldzaken om gingen. Wat is de reden waarom je het elke maand net niet red met je inkomen. Budgetcoach heeft het voor ons duidelijk gemaakt op papier waardoor we het nu elke maand zeer oververzichtelijk kunnen bijhouden. Nu kunnen we rustiger (zonder geld zorgen)de maand door komen. Ook al hebben we er misschien wat aan luxe uit moeten gooien toch merk je dat je het ook zonder deze luxe wel red. Geweldig bedrijfje dankzij een gezellig, vriendelijk en oprecht mens. SUPER DUS!! 

Ellen de M – maart 2012

Hulp na mijn scheiding

Voor mij kwam alles tegelijk. We gingen uit elkaar dus moesten de scheiding regelen, verhuizing, minder inkomsten en dus financieel ook niet alles meer op een rij. Via een vriend kwam ik bij Corine terrecht. Die zei dat zij ervaring heeft met dit soort dingen. nu is zij twee keer geweest en ik weet precies waar ik aan toe ben. Ik moet het met minder doen maar zie nu toch wel dat ik goed kan uitkomen met het geld wat ik overhou. Dus kan eerlijk gezegd ook weer rustig slapen :-)

De heer vd Berg Noordwijkerhout – februari 2012

Blij met mijn werkgever

Waar ik al heel lang bang voor was, is een maand of vier geleden gebeurd. Ik had een paar rekeningen niet betaald en toen heeft dit bedrijf loonbeslag laten leggen via mijn werkgever. Ik schaamde me en was ook heel erg blij toen mijn werkgever naar me toe kwam om er over te praten. Hij stelde voor dat ik een budgetcoach traject ging doen en dat zij het zouden betalen. Opgelucht dat ik was!

Corine is drie keer bij mij thuis geweest en toen hebben we alles uitgezocht en op een rijtje gezet. Uiteindelijk viel het best mee. Ga weer met plezier naar mijn werk en ben niet meer elke keer ziek omdat ik in de stress zit over mijn schulden. Ben mijn werkgever heel erg dankbaar.

Geschreven door: De heer R. B. – februari 2012

Twee huizen, twee hypotheken, mega probleem

Dacht eerlijk gezegd niet dat ik ooit bij een budget coach zou aankloppen. Maar het is toch wel gebeurd omdat ik nu twee huizen heb. Was een nieuwbouwproject dat nog 2 jaar zou duren dus we dachten dat we het wel konden doen. Nu is ons andere huis nog steeds niet verkocht en komen we in de schulden. Corine heeft snel ingegrepen en alles duidelijk in kaart gebracht. Het is in het begin best wennen om leren om te gaan met je geld maar het gaat mijn man en mij nu wel goed af. Af en toe wel een momentje dat het minder gaat maar Corine pept me dan weer op. Ze is heel motiverend en positief. Kan er daarna altijd weer even tegen aan. Nu maar hopen dat ons huis snel verkocht wordt, want twee hypotheken is echt balen. EN JA HOOR, HET HUIS IS 2 MAANDEN LATER VERKOCHT!!!         

Van Anita v b. – Januari 2012

Op aanraden van familie

Op aanraden van familie zijn wij met Corine in zee gegaan. Een eerlijke en heldere aanpak van hetgeen ter tafel kwam. Inmiddels na drie sessies een compleet overzicht gekregen van wat ons te doen staat. Streng, eerlijk maar met compassie zo hebben Corine ervaren.

de heer v.S. – januari 2012